Tuesday, 18 October 2011

2
Komen

Girl's Languages

time aku tengah stress ( stress giler2) nak siapkan assignment yang bertajuk Hukuman Seksyen 302 kanun keseksaan: kes pembunuhan dato' Sosilawati untuk subjek Panel Code (tulis tajuk assignment nie pon aku rasa makin tertekan.. urghhhh) , aku pergilah ronda2 makan angin kat facebook. time aku melawat HOME tu, punya la khusyuk scroll down sampai older post, aku ternampak, terbaca, tertengok, tersengih dan segala macam ter lagi... seriously, aku memang suka dengan post nie. hahaha... (sure rakyat MUKABUKU pon da bace post nieh)
meh kita tengok apa posting tuh..




GIRL'S LANGUAGES :
If She Don't Text You :
-Its Because She's Waiting For You To Text Her

When She Walks Away From You Mad :
-Follow Her

When Shes Quiet :
-Ask Her What's Wrong

When She Ignores You :
-Give Her Your Attention

When She Pushes YOU AWAY :
-Pull Her BACK

When You See Her Crying :
-Wipe Her Tears & Ask What's Wrong

When She Says Go Away :
-Just Go Close To Her & Give Her Hug ♥



see..sweet kan?  (mungkin bagi korang, ish...sweet mende la gini.. ) bagi aku sweet la kalau suami kita beri perhatian macam nie kat kita.. pelik kan sebab aku sebut suami..? (kalau tak pelik pon, buat2 lah pelik erk..hahahahaa) yer la... suami la... tak kan nak suruh kekasih plak just go close to her and give her hug.. kan? haram.... couple2 mana boleh peluk2 lagi.. suami isteri jer boleh.. 
bagi aku posting nie memang sweet la.. tambah2 lagi dengan gambar kat atas tu.. lagi lah wat my heart beating so fast dan wat aku tersenyum..
(chit..chit... tau ler minat kartun.....=___=''  suker lettew..)


k, aku membebel banyak pon tak guna sebab assignment tak siap lagi tuh.. atototoi.. betei-betei menyempitkan saluran idea pemikiran aku nie. paper pon, as usual.. red apple, fighting!!


bila miss merapu:


2 budak suka membebel :

  1. yep...huwaaa.... tetiba terasa nak kawen.. :'(
    (ngadernya saya) huhuhu...

    klau majok, senang ada org pujok..

    ReplyDelete

tamao membebel sekali ker?

 
Miss Red Apple's Diary Blogger Template by Ipietoon Blogger Template