Sunday, 30 October 2011

18
Komen

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET: Antara Dua Blog




assalamualaikum kepada pelawat kebun epal


huwaaaaaaa..... (jerit gementar) okey, abis jerit dah.. nampak tak banner kat atas tu..? nampak kan, kan?? (tanya ngan perasaan excited) fuhhhh...actually kan, aku tulis post nie sempena satu segmen. sapa tak kenal Ben Ashaari dan Lyssa Secret? mesti korang para blogger kenal kan??
okey, to tell you the truth, sepanjang blog aku yang dah berusia 5 bulan 3 hari, nie lah segmen first yang aku join kat mana2 blog.


Ya Allah, jam skunk dah menunjukkan pukul 7:13 pm, sempat ker tidak nie??? tik tok tik tok (bunyi jam) aku rasa nak kata..''wey, jangan bunyi camtu, wat jantung aku berdegup kencang jep''


APAKAH PERSAMAAN YANG KORANG BOLEH NAMPAK DI KEDUA DUA BLOG NIE?


-Aku nampak blog lyssa dan ben nie, diorang ada ramai follower dan ada fan page yang tersendiri.
selain tu gak, persamaan yang paling ketara dimata aku as a follower diorang, entry mereka best and bila diorang post entry baru, aku akan terus baca...


BERIKAN PENDAPAT BAGAIMANA NAK MAJUKAN KEDUA DUA BLOG INI. SEBARANG KOMEN?


-Pada aku lah kan, aku nak tengok sangat-sangat kedua2 blogs nie bertambah maju. so aku harap diorang lebih mesra rakyat. diorang memang dah mesra, cuma aku nak diorang lagiiiiiii mesra. biar komen dari pengomen kat entry korang, korang balas komen diorang2 tu even korang ucapkan terima kasih sebab komen kat sini. ini pendapat saya la.. kalau ada teguran yang tak baik, hope korang tabah and jangan mudah melatah.. kalau pendapat saya nie buat korang terasa, maaf..maaf sangat2. huwaaaaaa.... aku rasa macam diri aku akan dihargai sebagai follower korang.. anyway, ben ashaari dan lyysa secret, fightinggggg!!! all the best all of you.


okey..dah siap..aku berperang dengan jam sebenarnya...dup dap dup dap... vs tik tok tik tok... dah2..masa berjalan red Apple


mencuba:


18 budak suka membebel :

  1. salam kenal..singgah dari segmen sama..

    ReplyDelete
  2. salam kenal juga buat azah... :) terima kasih sebab singgah sini...^^

    ReplyDelete
  3. maceeehhhh.. hehehe... semoga berjaya dalam dunia blog .. InsyaAllah .. berikan yang terbaik setiap kali menaip entri.. pasti akan punya pembaca setia.

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dari syieda...syieda datang dr segment abg BEN n Lyssa..^_^

    jom ke blog syieda http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    ReplyDelete
  5. sesama abg ben...ngeeeeeeeee~
    insyaallah.. i'll do my best. terima kasih atas nasihat abg ben. abg ben, buat lagi yang terbaik.
    fighting!!

    ReplyDelete
  6. @syieda_joy: salam perkenalan dari red Apple, terima kasih sebab sudi singgah kebun epal yang tak berbuah nie. okey... nak pergi jenguk kebun syieda plak...

    terima kasih sebab sudi mai sini...:D

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama ^_^

    ReplyDelete
  8. selamat datang...^^ terima kasih sebab sudi singgah..:D

    ReplyDelete
  9. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  10. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  12. singgah dr segmen yg sama.....salam perkenalan....

    ReplyDelete
  13. ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow blog ini ye :)

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yg sama..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

    ReplyDelete
  15. salam.. dtg dr segmen yg same.. thanks sudi jenguk blog sy.. :D

    ReplyDelete
  16. terima kasih sebab sudi singgah sini semua...:D

    ReplyDelete
  17. jalan-jalan terjah blog dari blog ben ashaari..wee....tak sempat join...tapi nak masuk jugak..hehe,,,

    http://dzuandiey.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete

tamao membebel sekali ker?

 
Miss Red Apple's Diary Blogger Template by Ipietoon Blogger Template