Thursday, 5 January 2012

2
Komen

langkah untuk menghilangkan tension

Assalamualaikum kepada pelawat kebun Epal

tadi aku tension. dalam pada dok scroll down kat HOME di FB, aku terbaca la entry nie. seriously hilang abis tension aku. yang ada diganti dengan senyuman dibibir plak..hahahaha Entry nie tuan dia bagi copy paste tapi dengan syarat, kena letak kredit untuk dia. halaaa.... dia susah payah post, kita main ciplak gitu pastu claim itu hasil kerja kita, tak bagus lah kan... ? Dia bagi copy paste tu sebab nak sama2 orang yang tension tu tersenyum.. (baikkan dia tu...? nanti aku letak nama dia okey)


Sapa tension cam aku sekarang? meh..kita praktikkan benda nie sama2 biar segala tension tu hilang. 

LANGKAH SATU

Ini adalah ala taichi sikit la… sebagai permulaan untuk memanaskan badan..

LANGKAH DUA

Tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher anda..

LANGKAH TIGA

wa..wa..aaa

LANGKAH EMPAT

Gerak kekanan kemudian ke kiri..

LANGKAH LIMA

Gerak ke kiri kemudian ke kanan. Ikut sahajalah… jangan terpusing kepala sudah la..

LANGKAH ENAM

Tepuk kuat kuat kat dahi.. Ini untuk menghilangkan mengantuk..

LANGKAH TUJUH

Selepas itu buat gerakan tangan dan badan… buat macam gembira je..

LANGKAH LAPAN

Kemudian goyang-goyangkan kaki dan badan sedikit… Lakukan seperti kita tiada masalah…

LANGKAH SEMBILAN

Lakukan secara agresif pula… Jangan peduli apa orang lain kata..

LANGKAH SEPULUH

Hilangkan semua tekanan…

LANGKAH SEBELAS

pusingkan kepala…

LANGKAH DUA BELAS

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

LANGKAH TIGA BELAS

Akhir sekali lakukan joget kucing…

okey..selamat mencuba guys...:D


credit to: Abu Musaddad (moh ler terjah blog dia)


salam senaman:

2 budak suka membebel :

  1. @cik hijau: hahahaha... red Apple suka langkah 7 dan lapan

    ReplyDelete

tamao membebel sekali ker?

 
Miss Red Apple's Diary Blogger Template by Ipietoon Blogger Template