Wednesday, 22 May 2013

10
Komen

bukan kes jenayah pon

Aku mana ada buat jenayah pon oiiii...

otaku is not a weeboo or weirdoo and ect.

semua orang ada ''kegilaan'' masing2.

kau, aku, dia, kamu..

gilakan bola,

gilakan makanan,

gilakan kek,

gilakan jam tangan, 

gilakan warna PINK,

gilakan cosplay...

gilakan binatang, 

gilakan kamera, 

gila make up tebal2.

gilakan KPOP,

yeah..yeah.. dalam dunia nie ada macam2 kegilaan..

so what wrong being an otaku?

so apa masalahnya kalau aku gilakan Anime dan manga?

aku tak kacau orang kot, tak buat jenayah..

opsss, untuk pengetahuan kau, anime dengan KARTUN tu berbeza.

kau gilakan beskal jepun, benda2 antik, tak plak aku persoalkan kegilaan kau tu..

takder nya aku nak cakap :

''macam orang tua2 jer minat benda2 oldschool camtu''

so apa hak kau nak persoalkan kegilaan aku?

''macam budak2 minat kartun, matang la sikit''

suka2 je nak condemn orang.

kalau kau tak minat anime, manga..so dok diam2...

cuba faham, setiap manusia ada penyakit ''gila'' yang tersendiri.

so korang, korang gilakan apa?







10 budak suka membebel :

  1. agree! bia la org nk mint ap skalipon...nk sebok buat ap...btw aq pon lyan manga gak...tp bkn otaku la...huhu...slama aq bca manga tade plok nyusahkn org...klo ade yg bzbody bg kaki je..haha! sabo je k?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yoshhh..hahaha kesimpulannya..semua orang ada ''gila'' dia masing2.. :D sila baca manga kon no ki konoha.. one shot only tp menarik..haha

      Delete
  2. gilakan running man. haha xD
    sape yg condemn tu? hmm tak patut. pendirian masing2 kan :D

    ReplyDelete
  3. gila komik,haha..xpa,abaikan org ckp apa,yg pnting kta bhgia,hehe..

    ReplyDelete
  4. tak suka orang mengata sebab ni.. ada tu kawan Hana kata berhenti lah tengok anime, umur dah 19.. masalahnya, anime macam Code Geass, Death Note, Un-Go dll tu sesuai untuk kanak-kanak ke? anime tahap tinggi pemikiran tu!

    and yes! anime is different than cartoon okay!

    bukannya tengok porn ke, kacau bf orang ke.. -_- tak faham betul.. cubalah faham minat setiap orang tak sama :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. aniem kekadang x sesuai utk bebudak... sbb kekadang byk scene yg xleh budak2 tgk,, if u know what i mean..hahaha

      Delete
  5. gila tengok anime cite Shingeki no Kyojin huhuhu (*^*)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gila tgk one piece n naruto..buhahaha

      Delete

tamao membebel sekali ker?

 
Miss Red Apple's Diary Blogger Template by Ipietoon Blogger Template