Tuesday, 23 April 2013

5
Komen

suka2 riaaa

Assalamualaikum semua..

hari nie penat memang tak terkata...semalam tak tido satu malam.. sebab study.. sebab hari nie last paper kan.. ^_^
walaupon tak tido semalaman, rasa berbaloi alhamdulillah...sebab boleh jawab exam pagi tadi.

so DAH MERDEKA!! hoorayyy

semalam gak kami keluar pergi main bowling.. Qie, Botak, budak comel, Anim dan aku..

so nie markah kitorang,



at the first place, aku ingat aku tau yang leading game tersebut, dengan bangga, riak dan sama waktu dengannya, AKU INGAT AKU AKAN MENANG tapi tengok laaa.... leyya, 96 sahaja! nie gara2 kerana riak tersebut..wahaha

tahniah laaaa Qie, qie kata nak strike 4 kali berturut2 tapi x kesampaian gak..atleast, dia MENANG! tak puas hati kalah ngan geng bas sekolah tu :P
yang paling aku kagum, Botak.. punya la jaoh masa tu dia ketinggalan...tengok2 dia kejar..perghh...menyirap jer darah aku. yer laaa...aku ingatkan aku CONFIRM2 akan dapat second place kan, tup2 dia rampas kedudukan tersebut..wahaha terer terer.. :P
then anim dan budak comel kesayangan aku, tak puas hati.. diorang nak repeat balik game tersebut next time, aku memang tunggu saat2 tersebut.

pastu kitorang nak balik, aku cakap kat qie, 

''eh ada benda tertinggal laaa...''

qie pon cakap,

'' ha.ah..memang ada... kemenangan yang tertinggal''

ujarnya sambil menunjukkan jari dia ke arah score board...wahahaha

kuwang asam kan? hahaha

thanks guys, memang wat hari aku bahagia semalam...walaupon penat, thats why jugak aku tak tido semalaman, sebab study last minute :P

believe in de miracle of last minute 

k, cheeeerio :P



5 budak suka membebel :

  1. I can't believe !! Nk kawan gan botak ar suruh ajar cara main bowling . Grr ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha! biar akak jadi pengapitnya.. :P

      Delete
  2. Apa ke benda pengapit pulak? Hati saya untuk seorang saja wt masa sekarang :'D Haha ! Nk repeat balik :(

    ReplyDelete
  3. Giler ke kawen?? Haha . Tolong la ~ Sape la nk kat sy ny . Lebih baik kawan jer la :)

    ReplyDelete

tamao membebel sekali ker?

 
Miss Red Apple's Diary Blogger Template by Ipietoon Blogger Template