Sunday, 12 February 2012

18
Komen

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Assalamualaikum kepada pelawat kebun epal.






dah lama dah aku tak join mana2 segmen.. sibuk dengan pelbagai mehnah kehidupan seorang aku.
tajuk segmen kali nie Segmen: Jom baca Blog Aku dan aku plak tertarik nak join. ye la.. dah lama dah aku tak blogwalking nie.. aku harap bila aku dah join nie, harap ada blogger diluar sana sudi berkongsi Link.. boleh BW sama2.. :D


tarikh tutup segmen nie pada pukul 10 malam nie.. tarikhnya plak mestilah hari nie kan, 13 februari 2012. syaratnya mudah jer... berikan satu sebab naper naper korang patut baca blog kitorang nie.


berikan satu sebab yang ringkas kenapa mereka patut baca blog anda:


aku pilih sebab nie jer... MENJALINKAN HUBUNGAN UKHWAH SESAMA INSAN. sebab aku suka berkawan dan merayap kat blog2 orang.. then bila dah ziarah2 nie, aku akui blog yang aku singgah banyak bagi aku ilmu, maklumat dan kenal sikap orang tu melalui penulisan diorang.. so singgah blog aku, kita berkongsi link dan insyaAllah, aku akan selalu singgah blog korang.. (panjang ker sebab yang aku huraikan nie..? sorry..ngee~ )


nie plak entry terbaru aku : warkah untuk bakal suami best atau tidak entry nie, terpulang pada penilaian orang yang singgah kat kebun epal nie... 


okey, tu jer aku nak membebel. akhir sekali... salam kenal.. :D


regards:


18 budak suka membebel :

  1. Salam singgah dan follow sekali....
    Salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah jgn segan...tak makan orang..heheh

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. hi! singgah dari blog abg ben :)
    join segmen yg sama.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...:D sudah membalas kunjungan. cantik blog :D

      Delete
  3. singgah sni dri blog abg ben..

    rajen2 la singgah ke blog mieza ye,,

    ReplyDelete
  4. wah dah tersenarai dalam list blog brader ben...tahniah2! done follow awak jom singgah blog saya plak..hee

    ReplyDelete
  5. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. follow segment BA . .
    salam singgah ^^

    http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih sebab singgah di kebun epal nie... kebanyakan blog, miss dah balas kunjungan kecuali ada dua blog yg xdapat nak bukak sebab dia kata blog tu private then kena invited..

    ReplyDelete
  8. hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
    Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
    http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. blogwalking ke sini dari segmen abg ben:)

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

    Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

    Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


    http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. Hi...sama lah segmen kita kt BA ! wahh..Jom tgk entry sy pulak. folow taw !

    www.pelangiany.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Huhuhu.. warkah tu best.. bole tak mintak nak share kat blog saya? nanti bagi link kat awak? :)

    Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. dari blo BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 166. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  15. Eza singgah sini.. sorry lambat datang sini.. Salam ukhuwahh.. Nak blogwalking sampai lebam! :D

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete

tamao membebel sekali ker?

 
Miss Red Apple's Diary Blogger Template by Ipietoon Blogger Template